Prezentare


Prezentare

Green Hills
Piatra Neamt

Descriere

Imbinand perfect stilul de viata distins si modern, Green Hills Piatra Neamt doreste a fi ansamblul rezidential ce va propune o varietate de apartamente moderne, special concepute si amenajate pentru a va oferi functionalitatea mult dorita. Green Hills Piatra Neamt este un concept bazat pe siguranta, calitate si incredere, este locul pe care il poti numi ACASA. Construit integral cu materiale si finisaje moderne de calitate, Green Hills Piatra Neamt va ofera siguranta si armonia unui camin de familie fericit, propunand astfel o alta abordare asupra standardelor locative actuale din Piatra Neamt. In materie de compartimentare, apartamentele sunt gandite în totalitate decomandate, cu spatii de depozitare si suprafete rezonabile.

Localizare

Ansamblul are 2 cai de acces: intrare principala – din Str. Plaiesului si intrare secundara – din Str. Muzelor.

Vecinatati: la nord – vest : Str. Plaiesului; la sud – vest: Str. Muzelor; la sud si est: teren Primaria Municipiului Piatra Neamt; la vest: incinta MALL GALLERIA.

De ce ai alege Green Hills?!

Iti doresti o casa bine proportionata, linistita si moderna in care sa te retragi alaturi de familie dupa o zi agitata de munca?

Iti doresti aer curat pentru tine si copiii tai?

Iti doresti o locuinta sigura in caz de cutremur, construita cu responsabilitate? (blocurile sunt proiectate sa reziste pana la un cutremur cu magnitudinea de 8.7 grade pe scara Richter).

Green Hills Iti ofera posibilitatea sa-ti indeplinesti acest vis.

Green Hills va pune la dispozitie apartamente cu 1, 2, 3 si 4 camere, la cheie, spatioase, luminoase si functionale, decomandate, incluzand finisaje moderne si calitative.

De asemenea, vei avea si posibilitatea achizitionarii "la gri", fara finisaje; in felul acesta, ca si viitor proprietar, iti vei putea alege finisajele mult dorite si vei avea posibilitatea personalizarii apartamentului dupa bunul plac. Fără dobânzi, comisioane sau alte costuri suplimentare.